Wednesday, 26 December 2012

Trip to court and ccm!!

5 Disember 2012

Hari tu kitaorg ada lawatan sambil belajar ke mahkamah dan SSM atau CCM kalau dalam bahasa inggerisnya. Pukul 7 pagi kitaorg dah bertolak naik bas uitm. Dalam masa 2 jam lebih, kitaorg pun sampai kat mahkamah dulu. Masa tu jam hampir menunjukkan pukul 10 pagi...(rasanya)....

bas uitm yg kitaorg naik....
yeah, dah sampai kat kompleks mahkamah!!

jalan2 menuju ke situ.....
Time ni tgh sibuk dgr penerangan




SMILES GIRLS!! XD

Bila dah sampai kat situ, kitaorg dibawa oleh staff yang bertugas ke sebuah bilik mahkamah....x silap rasanya mahkamah teknologi.... Kat situlah kitaog diberi penerangan ttg peraturan dan maklumat ttg mahkamah dan bla3x....Lepas dh beberapa jam kat situ, kitaorg pun pergi ke SSM pulak pada pukul 2 ptg.
SSM tu x silap rasanya ada kat tingkat 6 atau 7 kat dalam bangunan alam sentral shah alam.... (kalau salah tegur ya... :) ) Kat situ kitaorg pun diberi penjelasan penuh ttg camner nk bukak company dan sebagainya...Time tu lak, kitaorg ada assignment ttg benda2 cam ni...so, kitaorg pun dgr ngan khusyuk walaupun ada disturbance of sound yang x diingini....kadang2 geram pun ada....dalam hati sabar ajelah....last2 ambik gambar2 sama :)

Smile!!!




Akhir sekali, aku rasa lawatan ni sebenarnya banyak faedahnya sambil dapat menyiapkan assignment kitaorg ni :P...Bye!! Sekian, terima kasih....