Thursday, 17 January 2013

Student Innovation Show 2012


Assalamualaikum.....

22 DISEMBER 201

                                             

Hari tu kena bangun pagi sebab kitaorang kena pergi aktiviti...nama aktiviti tu "Student Entrepreneurial Innovation Show kat dewan kuliah At-Tabari kul 8 pagi...Dalam show ni, pelajar2 part 8 diwajibkan join aktiviti ni....kitaorg yang part 6 pun kena gi jugak.... Mana tau boleh dapat ilham dari diaorg...hehehe...                              

Okeylah, mula2 mestilah ucapan aluan dari dua orang penting iaitu Puan Norlaila Abdullah dan Reaktor Uitm Pahang sendiri. 

                          

Kumpulan yang first2 buat presentation ialah Root Packaging Sdn Bdn yang buat comfy beg untuk barang2 cam dia buat demo untuk bawa ubi kayu...




           
Root Packaging Sdn Bhd
                                                   
Steady :)
time buat presentation
  Kumpulan kedua lak dari Sambal Kita Sdn Bhd yang khas dalam penghasilan pembungkusan sambal... Diaorang kata produk diaorang ni boleh selesaikan masalah budak2 yang mengidam nk makan sambal masakan emak2 kat umah lagi2 budak yg study jauh2 cam kitaorg....huhuhu boleh lah produk ni...                                      


Sambal Packaging Sdn Bhd punya produk
                                             
 Lepas tu, 3F Sdn Bhd lak present pasal tempat penyimpanan ikan kira cam ikan segar lah...faham x?

diaorang tgh present fish storage diaorang...
 Yang keempat lak dari Fruit King Sdn Bhd ...... Syarikat ni hasilkan pembungkusan buah.

Nilah dia ....Syarikat Fruit King Sdn Bhd
  Malangnya aku x dpt nk tengok kumpulan yg terakhir gara2 tikah punya pasal ar....dia dan bini dia suruh kita balik cepat...huhuhu....cam x complete lak post ni bila x dpt nk tengok persembahan kumpulan yg last ni...huhuhu                                            

 Lastly, aku ada jugaklah ambik beberapa gambar time event tu...so, enjoy ya tengok....jgn lupa lak comment :P....Assalamualaikum.... :)



Say Chesse!!
time tgh melantak!!!
                                        



sebahagian produk2 yang dihasilkan


muka Tikah x leh blah....nk sgt jadi juri rasanya....ke  muka tgh ngantuk tu?!!
       


















No comments:

Post a Comment